Online coaching

Wil je wel gecoacht worden maar woon je niet in de buurt? Dan is online coaching wat voor jou. Via een interactieve app maken we complete trainingsschema’s gecombineerd met voedingsbegeleiding. En helemaal op maat gemaakt voor jou. Maar daar blijft het niet bij. We monitoren je voortgang  en als dat nodig is kunnen we tussentijds dingen aanpassen. Persoonlijke online coaching op maat dus. We delen je persoonlijke plan op in fases en tussentijdse doelstellingen. Zo blijft het te overzien en blijf je gemotiveerd.

Intakegesprek via Skype

De start van de online coaching begint met een persoonlijk intakegesprek via skype. In dit gesprek met een van onze professionele trainers staat jouw doelstelling centraal, in combinatie met jouw persoonlijke mogelijkheden. Op basis van dit gesprek wordt jouw persoonlijke trainings- en voedingsschema samengesteld. Bij een langer traject neemt je coach ook tussentijdse doelstellingen op in de vorm van leuke uitdagingen.  Het schema houdt rekening met je trainingsleeftijd, leeftijd, blessures, medicatie, beschikbare materialen en andere wensen.

Online coachingVoortgang bijhouden in app

Het trainingsschema wordt in je account geplaatst. Dit kun je zelf indelen in jouw agenda. Bij de oefeningen worden duidelijke animaties en video’s weergegeven. Ook voeding is belangrijk en ook hier zal je coach je mee helpen door middel van een voedingsschema. Via de uitgebreide app kun je je voeding bijhouden. Alle vooruitgang wordt in deze app opgenomen. Hierdoor kan je coach je monitoren, aansturen en bijsturen. Het is dus wel belangrijk dat je goed in de app bijhoudt wat je gegeten en gedaan hebt.