Spieropbouw stimuleren? Kies voor professionele begeleiding

Als personal trainer krijgen wij dagelijks te maken met klanten die diverse doelen voor ogen hebben. U kunt hierbij denken aan spieropbouw, afvallen of het verbeteren van de conditie. Als personal trainer zijn wij u graag van dienst, wat uw doel ook is. Allereerst kijken we naar uw doelen en uw persoonlijke voorkeuren wat betreft de training. Zo zijn onze trainingen zowel mogelijk op individuele basis als in groepsverband. Na het intakegesprek gaan we kijken we uw doelen kunnen realiseren door een programma op maat op te stellen. Wilt u bijvoorbeeld uw spieropbouw stimuleren? Dan kunnen wij u hierbij begeleiden en adviseren. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om u hierbij te helpen, zodat u zeker weten resultaten zult boeken!

SpieropbouwDiverse groepslessen

Zo kunt u bij Peter’s Online Coaching onder andere terecht voor Functional Training. Dit is een systeem dat krachttraining combineert met balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. Maar ook kunt u bij ons Kettlebell trainingen volgen. Trainen met een kettlebell wordt steeds populairder en dat is ook niet zo gek. Het is een training waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Hierdoor gaat uw vetverbranding omhoog en wordt spieropbouw gestimuleerd.

Of u nu een voorkeur heeft voor groepslessen of personal training, wij luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren zodat we samen tot een oplossing komen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag met u mee en vinden het belangrijk dat u (weer) plezier krijgt in het sporten. Zo wordt het immers een stuk gemakkelijker om uw doelen te bereiken! Wilt u meer weten over ons? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

   Contact opnemen  petersonlinecoaching.nl