Voedingsadvies

Bij Peter’s Online Coaching kun je terecht voor voedingsadvies. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het BenFit programma. Deze programma gaat over meer dan alleen afvallen. Positief in het leven staan en controle hebben over je eigen lichaam en gewicht. Je zult je steeds beter voelen en ook meer genieten van het leven.

VoedingsadviesPersoonlijk voedingsadvies

Via de BenFit app ontvang je wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Het is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte. Het opvolgen van het advies garandeert 1 kilo per week verantwoord afvallen. Daarnaast geeft jouw persoonlijke BenFit coach tips op het gebied van beweging. Om fit te zijn en te blijven is het belangrijk dat je goed in je vel zit. Ontspanning is daar ook belangrijk bij. Je coach gaat dan ook werken aan jouw balans tussen ontspanning en inspanning met als doel een verbeterde mentale gezondheid.

Persoonlijke coach

Tijdens het BenFit programma wordt je begeleidt door een coach van Peter’s Online Coaching. Hij gaat met jou aan de slag om op een gezonde manier af te vallen. Hij zal je voortgang monitoren en je waar nodig aansturen en bijsturen.

Kosten en aanmelden

De kosten van deelname aan het BenFit programma met een persoonlijke coach van Peter’s Online Coaching bedragen € 180,00 voor 12 weken. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@petersonlinecoaching.nl. Heb je nog vragen? Ook dan kun je mailen, bellen of skypen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Peter’s Online Coaching? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Twitter.