Voedingscoaching: verantwoord en gezond afvallen

U bent op zoek naar iemand die u kan begeleiden bij het realiseren én behouden van een gezonde levensstijl? Kies dan voor voedingscoaching bij Peter’s Online Coaching. In onze praktijk maken we gebruik van het BenFit programma. Met behulp van een persoonlijke coach leert u om op een andere manier naar uw lichaam en uw gezondheid te kijken. Het programma bestaat uit meer dan alleen afvallen, het gaat ook over:

  • – Positief in het leven staan
  • – Controle hebben over uw lichaam
  • – Weer kunnen genieten van het leven

Advies over voeding, beweging én ontspanning

Wanneer u immers goed in uw vel zit, wordt het makkelijker om uw levensstijl aan te passen en zult u sneller resultaat boeken. Kiest u voor onze voedingscoaching, dan ontvangt u wekelijks een voedingsadvies. Uiteraard is deze afgestemd op uw persoonlijke situatie, denk bijvoorbeeld aan de energiebehoefte welke zeer verschillend is per persoon. Wel is het voedingsschema ten altijd gezond en gevarieerd. Houdt u zich aan het advies? Dan garandeert het programma een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Naast de voedingscoaching, krijgt u ook coaching op het gebied van beweging en ontspanning. Een goede balans tussen inspanning en het nemen van rust is immers erg belangrijk voor de uiteindelijke resultaten!

VoedingscoachingWilt u meer weten?

Bij dit programma staat niet alleen het ontwikkelen van een gezonde leefstijl centraal. Belangrijker nog is dat u leert hoe u deze levensstijl kan behouden. Het resultaat is een verbeterde mentale gezondheid. Wilt u meer weten over voedingscoaching in Roosendaal bij Peter’s Online Coaching? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

   Contact opnemen  petersonlinecoaching.nl